O nas

V naši ambulanti se trudimo, da bi čim bolje poskrbeli za zdravje in dobro počutje živalic, v naši oskrbi. Zato vedno strmimo k izpopolnjevanju in napredku tako v znanju kot tehnologiji Veterine Gorica d.o.o.

Januš Petejan dr. vet. med.

Rojen 1958 v Ljubljani. Leta 1976 sem maturiral na Gimnaziji v Novi Gorici in diplomiral leta 1982 na Veterinarski fakulteti v Ljubljani. Imam 5 let delovnih izkusenj kot veterinarski inspektor na MIP-u in nato 1,5 leta kot obcinski inspektor, ceprav je bila moja velika zelja ze od vpisa na fakulteto delo z malimi hisnimi ljubljenci. Tako sem s kolegom Jurak Jankom in Vidmar Romanom ustanovil druzbo Veterina Garica d.o.o in jo 15 let vodil. V tern casu je druzba iz mesane ambulante velike in male prakse prerasla v kliniko za male zivali. Maje podrocje je ortopedija in nevrologija malih zivali,kjer ze 22 let opravljam zahtevne posege in mladim kolegom dajem napotke pri resevanju problemov. Moj hobi je veterina in skupna druzenja s sodelavci.

Marko Lozej dr. vet. med.

Končal sem študij na Veterinarski fakulteti v Ljubljani. Udeležil sem se več strokovnih izobraževanj doma in v tujini, predvsem iz področja ortopedije, oftalmologije, endoskopije in kirurgije.

Leon Koršič dr. vet. med.

Študij Veterine sem končal v Ljubljani leta 2003 in od takrat delam na Veterini Gorica. Delo veterinarja me veseli zato uživam pri opravljanju le tega. Svoj prosti čas zapolnim z ribolovom in igranjem baritona.

Petra Jurak dr. vet. med.

Študij veterine sem končala na Veterinarski fakulteti v Ljubljani leta 2010. Od takrat delam na Veterini Gorica d.o.o..

Marko Tavčar dr. vet. med.​

Rojen sem bil leta 1986 v Kranju. Leta 2004 sem maturiral na gimnaziji v Škofji Loki in se vpisal na Veterinarsko fakulteto v Ljubljani. Diplomiral sem jeseni leta 2010. Od januarja 2011 sem zaposlen na Veterini Gorica. Opravljal sem delo terenskega veterinarja, sedaj se pa ukvarjam z zdravljenjem psov in mačk. V prostem času se s psi rad odpravim v naravo ali pa se zapeljem z motorjem.​

Kaja Winkler dr. vet. med.

Od nekdaj sem svoj prosti čas rada preživela v družbi živali, zato sem se tudi odločila za študij veterine. Diplomirala sem leta 2018 in od takrat delam kot veterinarka za male živali. Doma mi čas krajša družinska psička Pika.

Silvana Rutar

Na Veterini Gorica sem zaposlena od leta 1997. Opravljam pisarniška dela, sprejemam stranke v recepciji in trgovini. Če je potrebno priskočim na pomoč tudi veterinarjem v ambulanti.

Ingrid Stokić

Uspešno sem zaključila srednjo zdravstveno šolo. Leta 2003 sem se zaposlila na Veterini Gorica. Zelo rada imam živali, še posebej mucke.

Polona Valentinčič

Sem ena od petih „multipraktikov“ na Veterini Gorica. Tej uspešni in kolegialni ekipi sem se pridružila pred enajstimi leti (2009) in lahko povem, da prav vsak dan posebej nadgradim s kakšno novo izkušnjo. Sem velika ljubiteljica živali, zelo pa me veseli tudi delo z njihovimi lastniki, zato me velikokrat najdete kar za pultom naše trgovine.

Kristina Batagelj

Čeprav sem svojo študijsko pot usmerila v povsem drugo smer, je moja želja po delu z živalmi, ki sem jo gojila že od mladih nog, vedno prevladala. Na mojo veliko srečo, sem se leta 2012 pridružila kolektivu Veterine Gorica. Z velikim veseljem pomagam pri oskrbi živali. Najljubše so mi mačke, ker so samosvoje in skrivnostne, hkrati pa elegantne in pomirjujoče. Delo povezano z živalmi me osrečuje in bogati.

Alin Vetrih

Sem veterinarski tehnik in sem od lanskega leta (2019) del kolektiva Veterine Gorica. Delo mi je všeč, saj mi občutek, da lahko doprinesem k pomoči živalim prinaša zadovoljstvo. Čeprav se pri svojem delu srečujem le z malimi živalmi, pa so pri meni še vedno konji tisti, ki zasedajo prvo mesto.

DELOVNI ČAS
ponedeljek – petek: 07.00 do 19.00
sobota: 07.00 do 12.00

T.: +386 5 330 5380
E.: veterinago@siol.net | veterinagorica@gmail.com

Veterina Gorica icon kontakt

DEŽURSTVO IZVEN DELOVNEGA ČASA
ponedeljek – petek: 19.00 do 07.00
sobota: 12.00 do ponedeljka 07.00

GSM.: +386 41 371 236
E.: veterinago@siol.net | veterinagorica@gmail.com

Scroll to Top